Adrimanka 2012.09.29. 19:24

R 07-05-06 14:52

Kár, hogy a képeket itt nem jeleníti meg. Mindenesetre gyönyörű virágokat gondoztál, óvtál. A kertész is sokoldalúságod egyik képe. Nem hiszem, hogy van olyan munka, feladat, amit nem oldanál meg. Csodálom benned, hogy mindig mindenre keresed a válaszokat, a megoldási lehetőségeket, ráadásul nem is csak egy oldalról közelíted a problémákat. Sokfelé agyalsz, ezer felé járnak gondolataid. Nem csoda, hogy oly sok munkát tesznek Rád, hiszen biztosak benne, hogy mindet megoldod. Tudom, botorság, de féltelek a feladatok között. Néha úgy érzem, túlterhelnek, mert maximalista vagy, és mindent a lehető legjobban szeretnél megoldani, így ritkán utasítasz vissza bármely feladatot. Tudom, hogy képes vagy rá, mégis szomorú vagyok, hogy nem vagyok melletted, és nem segíthetek cipelni a terheket. Addig is, míg nem találkozunk, mást nem tehetek, csupán meghallgatlak, és vicces "Villámlás"-okkal megmosolyogtatom orcád.

Szeret: A.

Most már tényleg anyáknapi


Na, hát beszéltem vele. Szomorú volt már eleve, de azért nevetve felvilágosított, hogy az a virág aminek nevenincs az pont olyan mint én: nem csak olvasz, hanem írisz. :)

Úgy tűnik tetszenek neki -és itt most természetesen anyáról van szó-, ha képeket rakok fel. Ám legyen. Kicsit félelmetes amúgy tudni, hogy ő is olvassa a blogomat, de nem fogok máshogy írni akkor se, csak majd mindig bocsnatot kérek. Ő meg megbocsát. Előbb utóbb. Remélem.

Tehát a képek.

Mini margaréták (vagymik)

Ez meg egy muskátli (ebben biztos vagyok, méghozzá lógós)

Ő meg a petúnia cserpében a szomszéjának (nagy zöld dzsuva), aki fehér,
letörött az egyetlen kinyílt feje szállítástkor, de nem sírt

És akkor még egy utolsó bentről. Most hogy nem este van teljes ragyogó napsütés egy árnyalatnyit jobb lesz a képminőség.

Ő kérte, hogy a tükör elé tegyem az egyik fejét már arra is fordította,
 nagyon hiú a kedves. De van is neki mire, mert szép. (Orchidea)

Remélem ennek, örül majd valamennyire mindenki aki olvassa nézi, főleg akinek ezúttal a bejegyzést címeztem. Ezek szép dolgok.

A bejegyzés trackback címe:

https://erzelemhullam.blog.hu/api/trackback/id/tr614809224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása